The Greatest Guide To پمپ شناور
The Greatest Guide To پمپ شناور
Blog Article
بیشترین و اصلی ترین کاربرد پمپ شناور مکش آب از چاه های کم عمق ، نیمه عمیق و عمیق است ، اما در موارد زیر نیز می توان از این پمپ ها استفاده کرد:
در این نوع پمپ، بدنه آن به شکل یک کف خمیده طراحی شده است که با قرار گرفتن بر روی کف آبگیر، آب را از سطح به داخل پمپ جذب میکند و سپس به منبع مقصد منتقل میکند.
جت پمپها دو لوله دارند، یکی برای آب که به پمپ میرود و دیگری لوله بزرگتر که آب در حال چرخش و مکش اضافی را به داخل چاه برمیگرداند.
اگر رشته کاری شما فنی و مهندسی نباشد و یا تا وقتی که پمپ چاه کسب و کار یا محل زندگی شما، نیازمند تعمیر یا تعویض نشود، ممکن است هرگز کنجکاو نشوید که بدانید اساسا پمپ ها و حتی پمپ شناور چگونه کار میکنند؟!
همچنین امکان جابجایی سیالات ساینده و حاوی ذرات جامد نیز با پمپهای پریستالتیک فراهم است. از نقطه ضعفهای این پمپ نیز میتوان به سرعت کم، جریان ضربهای، عمر پایین و همچنین، امکان واکنشپذیری لوله با سیالات درون آن اشاره کرد.
در این میان اما برخی برندها به دلیل ارائه کیفیت های بالا و استانداردهای جهانی، قیمت بیشتری دارند. کیفیت این پمپ ها نیز بسیار متفاوت از سایر برندهای موجود در بازار است و پمپ شناور خیلی دیرتر از بقیه نیاز به سرویس یا تعمیرات پیدا می کنند.
بدنه پمپ از موتور محافظت می کند و هیچگونه منفذ ورودی وجود ندارد. همین امر تعمیر پمپ را با دشواری و صرف زمان روبه رو خواهد کرد.
برای دیدن فیلم آموزش پمپ های سانتریفیوژ (طراحی، عملکرد و تعمیر) + اینجا کلیک کنید.
مسلم است که مصرف بیشتری از انرژی در جت پمپ رخ میدهد و پمپ شناور چاه عمیق به میزان قابل توجهی برق کمتری مصرف می کنند.
هدف از بستن سیم بکسل حفاظت بیشتر از پمپ و چاه می باشد. به طوری که اگر به مرور زمان بر اثر پوسیدگی و یا اشکال در رزوه لوله های انتقال ، جداسازی به وجود آمد از غرق شدن پمپ در انتهای چاه جلوگیری شود و با سیم بکسل بتوان پمپ را به بیرون از چاه منتقل کرد و از بلا استفاده بودن آن ها جلوگیری کرد.
از نقاط ضعف این پمپها، ارتفاع بلند آنها برای نصب و تعمیر و نگهداری است اما اندازه کوچک و عملکرد بالا در جریانهای پایین، از نقاط قوت این پمپها به شمار میآید.
در این پمپها، چندین پروانه به صورت پشت سر هم (سری) بر روی یک محور سوار شدهاند. با عبور سیال از داخل هر پروانه (مرحله) فشار آن افزایش پیدا میکند. هر قدر این مراحل، بیشتر باشند، فشار تخلیه نیز بیشتر خواهد بود.
از انواع پمپهای گریز از مرکز میتوان به پمپهای دوغاب اشاره کرد که نقش حیاتی در معدن دارند. این نوع از پمپها به طور معمول از جنس چدن ساخته شدهاند که مقاومت بالایی در برابر سیالات ساینده مثل گل و سیمان و سایر سیالات ویسکوز دارند.
در صورت بروز مشکل در هر قسمت بدون نیاز به باز کردن کامل پمپ می توان به راحتی بخش آسیب دیده را تعمیر یا تعویض کرد. در صورت نیاز ، انجام این کار به راحتی توسط کاربر نیز امکان پذیر می باشد.